Walk On, stappen voor gelukkige mensen in een betere wereld is het engagement dat we met zijn allen aangaan. De komende jaren wordt bovenal ingezet op natuur- en milieuzorg, active ageing, integratie van andersvaliden en jonge gezinnen , solidariteit onder elkaar. 

Door je deelname aan het WalkOn-wandelcriterium 2017 steun je het kinderbrandwondenfonds. 

 Het WalkOn wandelcriterium 2017 omvat 31 kwaliteitsvolle en kindvriendelijke Wandelsport Vlaanderen organisaties.  De participerende wandelverenigingen staan € 0,10/deelnemer af voor het Kinderbrandwondenfonds. 

Je kan zelf je steentje bijdragen, door enerzijds deel te nemen aan het Walk On wandelcriterium. Anderzijds kan je via een vrije donatie op de wandelorganisaties de hartenwens van de kinderen waarmaken. 

Door te klikken op de foto’s kan je ze vergroten en dan verder gaan met de pijltjes 

 Engageer je voor het ” Kinderbrandwondenfonds “, het nazorg- en onderzoekscentrum voor brandwonden en littekens bij kinderen. Ga wandelen en laat je hart spreken! Tijdens het WalkOn wandelcriterium kunnen kleine en grote wandelavonturiers zich uitleven op het Kinderbrandwondenfonds Kidspad van  6 km. Een kindvriendelijke zoek- en doewandeling vol tips en tricks rond brandveiligheid en preventie.  Kinderen -12 jaar n ontvangen na hun wandelavontuur een leuke gadget en nemen gratis deel.